Dankos Plus Televizija
Info

Mališani od sutra u PU “Danica Jaramaz”, osim predškolaca na četvoročasovnom programu

Predškolska ustanova “Danica Jaramaz” u Kosovskoj Mitrovici, spremna je za novu radnu godinu. Sutra će dočekati mališane, osim dece koja pohađaju četvoročasovni pripremni predškolski program, izjavila je za Radio Kontakt Plus, direktorka ove vaspitno-obrazovne ustanove, Gorica Marinković. .


“Ove godine organizovali smo se tako da sutra dočekamo naše mališane. Upis je završen, raspored je napravljen. Predškolce na celodnevnom boravku očekujemo takođe sutra, a predškolci na četvoročasovnom programu, biće blagovremeno obavešteni o datumu polaska”, navela je Marinkovićeva.

Ove godine PU “Danica Jaramaz” broji ukupno 705 mališana.

“Upis je bio zadovoljavajući. Upisali smo 153 predškolca i 200 mališana svih uzrasta”, precizirala je.

Dodala je da roditelji i dalje vrše upis dece u ovu vaspitno-obrazovnu ustanovu, zbog čega će formirati mešovitu vaspitnu grupu, koja će biti smeštena u aneks vrtića.

“Uskoro ćemo formirati grupu koja će biti mešovitog tipa. Čekamo nameštaj koji je poručen za aneks objekta i koji će u oktobru krenuti sa radom. Imaćemo priliku da primimo i decu koja se ovih dana javljuju. Molimo roditelje da budu strpljivi”, apeluje Marinkovićeva.

U ovoj ustanovi, poštovaće se sve propisane epidemiološke mere, poručila je Marinkovićeva.

Izvor: Kontakt Plus Radio

Foto: Radio Kontakt Plus

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više