Dankos Plus Televizija
Info

Uspeh atletičara Trepče i Prilužja na krosu RTS-a

Juče je u Paraćinu održan drugi po redu KROS RTS-a gde su nastupali i atletičari Trepče i postigli zapažene rezultate.

U trci pionira na 800 m Milutin Petrović osvojio je prvo mesto, dok je u trci omladinaca na 1200 m Veljko Denović bio drugi.

Atletičari AK „Prilužje“ uzeli su učešće na ovom takmičenju i osvojili 3 medalje (1 zlatnu, 1 srebrnu i 1 bronzanu), jedno četvrto,  sedmo i jedanaesto mesto. 

Vojin Kovačević za uzrast dečaka 2013.god. – odlična trka i na kraju kroz cilj je prošao kao drugi. 

Anastasija Radomirović, 2011. god, se nije najbolje snašla i na kraju završila na 11. mestu.

U konkurenciji mlađih pionirki 2010. god. Tijana Vojinović je do samog cilja bila treća i bukvalno u foto finišu pretekla ju je devojčica iz Požarevca i tako je zauzela četvrto mesto, dok je Jovana Kovačević  zauzela sedmo  mesto.

Mihajlo Stević u konkurenciji mlađih pionira dečaka 2010. god. posle lošeg  starta uspeo je da se vrati u trku i na kraju završi na trećem mestu.

U trci učenika srednjih škola juniora na 1200 m, gde su svi zajedno trčali od prve do četvrte godine, sveukupni pobednik bio je Uroš Mašić,  rođen 2006. god.

„Ovo je naša prva trka posle duže pauze. Iako nismo ostvarili rezultate koje smo očekivali, ipak je ovo solidan rezultat s obzirom na to koliko smo trenirali“, kažu iz AK „Prilužje“

Izvanrednu tehničku organizaciju debitanta, Paraćina, pokvarila je kiša koja je pala pred početak nadmetanja seniora. I umesto 26, održane su 22 trke. Kroz cilj su prošla 602 trkača. 

Sledeće subote Kros serija RTS-a seli se u Zaječar, grad koji je višestruki šampion organizacije tog takmi

Izvor: TV Most, Foto: RTS

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više