Dankos Plus Televizija
Info

I ove godine na Međunarodnom sajmu turizma turistički potencijali naše južne pokrajine

NA 44. Međunarodnom sajmu turizma, u hali 4 Beogradskog sajma, pod sloganom „Doživi Kosovo i Metohiju“ i ove godine biće predstavljeni turistički potencijali naše južne pokrajine.

Na štandu Kancelarije za Kosovo i Metohiju od 23. do 26. februara, kulturno blago Kosova i Metohije, manastiri Eparhije raško-prizrenske i kosovsko-metohijske, banjski i planinski turizam,ali i gastronomske specijalitete, kvalitetna vina, sportska dostignuća,privredne potencijale i prirodna bogatstva pokrajine, predstaviće opštine Zubin Potok, Kosovska Mitrovica, Zvečan, Orahovac, Štrpce, Leposavić, Grad Priština, kao i opštine u kosovskom pomoravlju.

Takođe, na štandu Kancelarije za Kosovo i Metohiju, tokom subote i nedelje, 25. i 26. februara biće predstavljene porodične vinarije iz Orahovca i Velike Hoče kao i podrum vina iz Leposavića dok će pored brojnih sadržaja u vidu prezentacija turističkih destinacija Kosova i Metohije,posetioci na štandu Kancelarije za KiM moći da uživaju u bogatom kulturno – umetničkom programu i degustaciji domaćih proizvoda i vina sa Kosova i Metohije.


Izvor: Novosti.rs

Ovaj sajt koristi "kolačiće" da unapredi vaša kornička iskustva. Pretpostavljamo da je to "OK". Prihvati Pročitaj više